Rreth CIR-LOK

 • 01

  Zhvillimi

  Kompania tani është rritur në një korporatë globale që projekton, zhvillon dhe prodhon mijëra produkte dhe shërbime me cilësi të lartë.Ekipi teknik ka grumbulluar një përvojë të pasur në industri si prodhimi i energjisë, petrokimike, gazi natyror dhe industria e gjysmëpërçuesve.

 • 02

  Cilësia

  Të gjitha produktet CIR-LOK i nënshtrohen proceseve rigoroze të menaxhimit të sigurimit të cilësisë në të gjitha fazat e përpunimit të porosive, projektimit, prodhimit, testimit dhe certifikimit për të siguruar që këto kërkesa kryesore të klientit janë përmbushur.

 • 03

  Shërbimi

  Në CIR-LOK, ne përpiqemi për kënaqësinë totale të klientëve tanë.Kërkesave tuaja do t'u përgjigjen brenda 24 orëve.Ekipi ynë ka një staf të ditur për t'iu përgjigjur shpejt pyetjeve tuaja.Dorëzimi i shpejtë është çelësi i suksesit tuaj.

 • 04

  e ardhmja

  Qëllimi agresiv i CIR-LOK është të vendosemi si lider në industri dhe të zgjerojmë pjesën tonë të tregut.Kjo ruhet në çdo departament brenda organizatës.Përpjekjet tona të plota do të mbrojnë nga humbja e kontaktit personal që e bën biznesin tonë të këndshëm dhe të begatë për të gjithë të përfshirët.

Produktet

Aplikacion