• 1-3

Компанијата

Компанијата

20160526095913105

ЦИР-ЛОК е основан во Хамбург. Компанијата е водечки производител на цевки и вентили за инструменти.

Компанијата сега прерасна во глобална корпорација која дизајнира, развива и произведува илјадници производи и услуги со висок квалитет. Техничкиот тим има акумулирано богато искуство во индустрии како што се производство на електрична енергија, петрохемиски, природен гас и полупроводничка индустрија. Сите производи на CIR-LOK се предмет на ригорозни процеси за управување со обезбедување квалитет низ сите фази на обработка на нарачки, дизајн, производство, тестирање и сертификација за да се осигура дека овие клучни барања на клиентите се исполнети.

Во CIR-LOK се стремиме кон целосно задоволство на нашите клиенти. На вашите прашања ќе биде одговорено во рок од 24 часа. Нашиот тим располага со стручен кадар кој брзо ќе одговори на вашите прашања. Брзата испорака е клучна за вашиот успех.

 Агресивната цел на CIR-LOK е да се етаблираме како лидер во индустријата и да го прошириме уделот на пазарот. Ова се одржува во секој оддел во организацијата. Нашите вкупни напори ќе се заштитат од губење на личниот допир што го прави нашиот бизнис пријатен и просперитетен за сите вклучени.